Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

10 λόγοι γιατί τα κορίτσια πρέπει να ξεκινήσουν το windsurfing ....

Γράφει ο Σίμος Ναλμπάντογλου 
Προπονητής ιστιοπλοΐας Windsurf
SUP Instructor




www.active-sport-club.eu





1. Μεταμορφώνει το σώμα . 
Είναι σαν το crossfit, μόνο που είναι πιο διασκεδαστικό! Δεν θα συνειδητοποιήσεις ότι γυμνάζεσαι αλλά θα το καταλάβεις με το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Το σώμα σου θα αλλάξει όπως το φανταζόσουν αλλά ποτέ δεν τολμούσες να κάνεις. Είναι το ρητό ‘Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια ‘ 

2. Μπορείς να τρως ότι θέλεις .
 Όταν κάνεις windsurf οι καύσεις είναι περίπου 700 -1000 θερμίδες την ώρα. Φανταστείτε να κάνετε για τρεις συνεχόμενες ημέρες - προπονήσεις windsurf …..

3. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας 
Όταν ανεβείτε στο σκάφος, απλά ξεχνάτε τα πάντα! Σερφάρετε αμέριμνες κάτω από τον Ελληνικό ήλιο, νιώστε τον άνεμο και σας εγγυώμαι ότι θα γίνετε πιο ευτυχισμένες στην ζωή σας.

4. Είσαστε ανάμεσα σε ευτυχισμένους ανθρώπους.
Θα γνωρίστε ανθρώπους που κάνουν windsurf καιρό και έχουν ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα του windsurf.

5.Ταξίδια.
Όταν κάνετε windsurf, θα αρχίσετε να ταξιδεύετε σε διάφορα μέρη, για να βελτιώσετε την τεχνική σας. Η Βασιλική Λευκάδας είναι ένας διάσημος σερφότοπος για L3 , L4 και L5.

6.Θα γίνετε BEACH BABE. 
Απίστευτο μαύρισμα, λείο δέρμα sexy – φανταχτερά ρούχα παραλίας … Θέλετε και αλλά ;;;;


7.Οι άνδρες έλκονται από τις σερφίστριες … 
Είναι κάτι ακαταμάχητο όταν οι γυναίκες κάνουν windsurf …. Εάν είσαι σε σχέση, ΝΑ ΕΙΣΑΙ σίγουρη ότι το αγόρι σου θα ξετρελαθεί ακόμα περισσότερο για εσένα - από το να υπάρχει αντιπαράθεση και γκρίνια γιατί το windsurf είναι τρόπος ζωής και θα το μοιράζεστε μαζί !!!




8. Είναι για πάντα ….
Το Windsurfing ΔΕΝ ΕΧΕΙ ηλικία. Αρκετοί pro windsurfers σε ηλικία γύρω στα 40 είναι πολύ καλύτεροι από ότι ήταν στα 20 τους  ….. Οι windsurfers μπορούν να χαίρονται το σπορ μέχρι την ηλικία των 75+ ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ είναι αργά να ξεκινήσει κάποιος να κάνει windsurf 


9. Δεν το βαριέσαι ποτέ. 
Έχεις τόσα να μάθεις, στο flat νερό, στα κύματα, στο freestyle, στο slalom στο αγωνιστικό κομμάτι, που το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ΑΝΕΞΆΝΤΛΗΤΟ… 


10. Χτίσιμο αυτοσεβασμού.
Όταν κατακτάς κάθε φόρα και ένα κομματάκι του στόχου σου στο windsurf, σας εγγυώμαι ότι σιγά σιγά, θα αλλάξετε και θα γίνετε ποιο cool, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιο χαλαρή και πιο ευτυχισμένη.





Rentals & Sessions , Windsurf - SUP - canoe - snorkeling - SUP/YOGA 

 Angelochori , Thessaloniki ,Greece 

Gsm  +306977347038 Wind,    +306984387847 Cosmote,    +306940411147 Vodafone
 Copyriht  Συμεών Ναλμπάντογλου – Active Sport Academy , 1995 – 2019

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση , η αναπαραγωγή , ολική  , μερική ή περιληπτική , ή η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή  του περιεχομένου του άρθρου  με οποιοδήποτε τρόπο , μηχανικό , ηλεκτρονικό , φωτοτυπικό , ηθογραφικό ή άλλο , χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη . Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.