Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Βύρωνας Κοκκαλάνης GR 8 .Ο Γιος του Ανέμου !!!

Γράφει ο Σίμος Ναλμπάντογλου 
Προπονητής ιστιοπλοΐας Windsurf

SUP  Instructor



email : info.active.sport.club@gmail.com

www.active-sport.eu




Ο Βύρων ασχολείται αποκλειστικά με το windsurfing από την ηλικία των δεκατριών ετών. Προπονείται και αγωνίζεται αποκλειστικά στο Mistral (έως το 2004) και στο RSX (στη συνέχεια) και από το 2006 μετράει ένα σωρό διακρίσεις...




Αθλητής χαμηλών τόνων, ήρεμος και παράλληλα αποφασισμένος, έτσι βλέπουν οι άνθρωποι τον Βύρωνα Κοκκαλάνη. Το μυαλό του και τα μάτια του βρίσκονται σε έναν στόχο... τους Ολυμπιακούς Αγώνες του RIO 2016. 






Τα αποτελέσματα του Βύρωνα Κοκκαλάνη στην πολύ απαιτητική κατηγορία του RSX, δείχνουν την ανοδική πορεία του:





Γεννημένος στην Αθήνα, στις 19 Αυγούστου 1985, ο Βύρων Κοκκαλάνης, σήμερα αθλητής του Ν.Ο.Τ.Κ.  Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, προπονείται και αγωνίζεται αποκλειστικά στην Ιστιοσανίδα (Mistral ως το 2004 και RSX στη συνέχεια) από τη νεαρή ηλικία των 13, πάντα με τον ίδιο προπονητή, τον Δημήτρη Πηλιχό. Στον ελάχιστο χρόνο που του περισσεύει εκτός των απαιτητικών προπονήσεών του και του προπονητικού προγράμματος για τις Regatta, θα τον βρείτε και πάλι να ιππεύει τα κύματα με την ιστιοσανίδα του. 


Στην ηλικία των 28 ετών σήμερα (2013) ο Βύρων έχει πετύχει περισσότερα από κάθε άλλο Έλληνα αθλητή ιστιοσανίδας στην ηλικία του και θεωρείται επάξια ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην Ελλάδα σήμερα. Τα πολύ καλά του αποτελέσματα ως σήμερα είναι επακόλουθο του συνδυασμού του πηγαίου του ταλέντου και της επικέντρωσής του και πάνω απ όλα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς που επετεύχθη με την υποστήριξη όλων εκείνων που πίστεψαν στο Βύρωνα.



Copyright  Συμεών Ναλμπάντογλου – Active Sport Academy , 1995 – 2015

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση ή διασκευή  του περιεχομένου του άρθρου  με οποιοδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηθογραφικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη . Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.